![]() |
| Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | TUS İngilizcesi | 2010 Nisan TUS | 2010 Eylül TUS | Tus Rehberi | 35.DHY |
|
|||||||
| E-TUS e-tus forumları |
TUSDATA tusdata forumları |
TUSEM tusem forumları |
TUSTIME tustime forumları |
TUSTV tustv forumları |
TUS Magazin |
![]() |
|
|
Share | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 90
|
esrarengiz kitap
güsel bi tanımlama olmuş gerçekten yalnız böyle bir kaynak bulup da tusu kazanana dek ücretsiz dershaneye gidebilecek birini düşünemiyorum da yani ödül bence düşük şööle bir araba ev vs verselerdi ben hemen bir kaynak çıkartır 191 soru yakalardım diyue tahmin ediyorum![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||
|
Sadece Üye
Konular: 0
|
Tusdata 2009 eylül sınavında UTS den klinisyenden şurdan burda sayfa numaraları vererek soru yakaladım diye gösterdiya..Tusem heralde sadece ders notlarını referans olarak verdiği için tek kaynak diyor gibi geldi bana
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 95
|
Alıntı:
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||
|
Sadece Üye
Konular: 2
|
iNANIN STEP LER HARIKA VE EN AZ 130 SORU YAKALIYOR COK OZL DERLENMIS VURGULANMIS SEKILLER TABLOLAR HARIKA.HATTA OLAGANOSTU DERIM ARKASINDAKI SORULARIN AYNISI TUSTA CIKTI VE YAPTIM
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#15 | ||||||||||||||||||||
|
Sadece Üye
Konular: 2
|
ınanmayan Baksın Tusdata Nınkı ıle Karsılastırsın
Tusdatanın Ders Fasıkullerı Denız Derya ıcınden Cıkılmaz Yetmıyor Kampta Bı O Kadar Verılıyor.copy Paste Copy Paste ıle Artık Doktor Olmaya Gerek Yok Copy And Paste |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#16 | ||||||||||||||||||||
|
Sadece Üye
Konular: 0
|
tusdata sinav icin kaynak verirken pek cok hocanin notlarindan klinisyen kitaplarindan ornekler veriyor tusem sadece kendi serisinden ornek verdigi icin oyle ama tek kaynak benetmesi olmamis
o kaynaklar tekse ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#17 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 29
|
Tusdatanın premium; optimum gibi bir sürü sürümü var ya tusem de öyle bir şey yok. Tek sürüm; onu söylemek istemişler bence.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|