![]() |
| Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | TUS İngilizcesi | 2010 Nisan TUS | 2010 Eylül TUS | Tus Rehberi | 35.DHY |
|
|||||||
| E-TUS e-tus forumları |
TUSDATA tusdata forumları |
TUSEM tusem forumları |
TUSTIME tustime forumları |
TUSTV tustv forumları |
TUS Magazin |
![]() |
|
|
Share | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 29
|
Ben dün izmirde girdim sınava.
Orta ayar bi sınavdı. Ama ben tüüüm ikilemde kaldıklarımı yanlış yapmışım. Keşke boş bıraksaydım onları. Patolojim çok iyi geçti. Dahiliye- pediatri- biyokimya çok kötü geçti.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#32 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 28
|
şu ana kadar çözdüğüm 140 denemeden en çok zorlandığım denemeydi... 63 netim var,eylülcüyüm... yorumlarınız ??
sen kendine ağlıyorsun ama kendin sana gülüyor.bu çelişkiye bırak da benliğin çare bulsun.benliğin senin hakimindir.kendin senin avukatındır.sen senin tanığınsın.id ise senin sanığın.ego ise mahkemedeki izleyiciler.unutma.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#33 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 29
|
Ben nisancıyım benim 105 netim var
(KENDİmle dalga geçe geçe başarıyı yakalarım umarım )
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#34 | ||||||||||||||||||||
|
Popüler Üye
Konular: 60
|
ben netlerime bakmadım ama, bence ikinci sınav kadar abartmamışlar çok şükür
pediatride zorlandım ama :(
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#35 | ||||||||||||||||||||
|
Sadece Üye
Konular: 2
|
bende internetten katıldım sınava ama ne sınavdı...
insan ister istemez düşünüyor yoksa şubatta başlayacak kamplara müşteri toplamak için,kendimizi eksik yetersiz hissetmek için mi yapılıyor diye. bir insanın bilgisini kamp öncesi böyle bir sınavla ölçüp kamp sonrası kek bir sınavla yüksek netler yaptırıp "bak kamp yaramış" imajı verilmeye çalışılıyorsa ve bu kimseler dürüst insanım diye geziyorlarsa... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|