![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Tus Rehberi Taban puanlar, kadrolar, branşlar, tercihler, fakülte ve bölüm tanıtımları, asistanlık eğitimi vs... |
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
Anketimiz: Hangi dersane notları daha iyi ve kaliteli? | |||
tumer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15,70% |
tusem |
39 | 32,23% |
tusdata |
55 | 45,45% |
diğer(lütfen mesajda belirtiniz) |
8 | 6,61% |
Katılımcı sayısı: 121. Anket kapatılmıştır |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hangi dersane notları daha iyi ve kaliteli?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Hedef Eylül 2010
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Ben ankette tusem işaretledim ama bazı kaynaklarda tusdata da iyi..
Bence; pato,mikrop,biyokimya,fizyo,k.stajlar(tusem) anatomi (tumer) farma,pediatri (tusdata) cerrahi,dahiliye,k.doğum(uts) |
![]() |
![]() |
#3 |
Normal Üye
![]()
tusdata sanırım daha iyi.
yalnız benim anlamadığım hersene güncelleme sebebiylr çıkkan yeni baskılar çok ticari geliyor bana. öyleki geçen sene bir arkadaşım 97 baskı kiştaplardan çalışarak ftr kazandı canlı şahidim |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye
![]()
Hep diyorlar ya "temeli ve geçmiş soruları iyi öğrenin,ayrıntı birkaç soruyu kaçırsanız da olur" Bu hepimize çok güzel bir örnek...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tus dersaneciliği zaten belli başlı ticari bir olgu
![]() ![]() her sene not yenilemek kapağını değiştirip rengini değiştirip piyasaya yeni baskı adı altında sürmek ne derece etik ne derece hak bunu da yapanların vicdanına bırakmak lazım ki bu işin içindekilerin %95i de DOKTOR ... TUS adına tıpta çok fazla aman aman bir değişiklik 2-3 senede bir oluyordur muhtemelen o da ya medya sorusu ya da tvlerden haberlerden popüler bir bakteri vs'dir. 4-5 senelik notlardan çok rahatlıkla gönül rahatlığıyla çalışılabilir bence, tek sorun tus sorularının güncel olmaması , 3-4 dönem tus sorusu için de yeni baskı kitap alırken biraz da anne babayı düşünmek gerek sanırım, çünkü bu sorular dışardan ekstra rahatlıkla temin edilebilir... |
![]() |
![]() |
#6 |
Aktif Üye
![]()
Baba gibi konuşmuşsun fatih hee.Bugün olgun olduğun içinmi mood da?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kurucu-Yönetici
![]()
bana baba gibi konuşmuşsun deyip beni de yaş saflarına mı çekmeye çalışıyosun sen
![]() moodun da etkisi olabilir tabi ama söylediklerimde haksızmıyım ki , hem babalar hep doğruyu söyler zaten ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye
![]()
Her sözünde haklısın valla
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Normal Üye
![]()
ee tabi o %95 dr arkadaşlar 2.el polodan bmw x5 e terfi ettiler.bunada canlı şahidim.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Kurucu-Yönetici
![]()
yaşasın tıp 4-5 6 lar diyoruz o zaman dimi deniz
![]() 4 de gidenlere değil anne babalarına kabahat buluyorum |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hangi dersane sitesi? | steTUSkop | TUS Magazin | 18 | 03-14-2019 07:35 |
hangi derste hangi hoca hangi kaynak | steTUSkop | Dersaneler Hakkında Genel | 15 | 07-15-2017 06:55 |
en güvenli ve kaliteli reçeteler | steTUSkop | Reçete Defteri | 0 | 09-27-2009 22:49 |