![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Merhaba,
Liseyi ve tıp fakültesini İngilizce okudum. Daha önce çokça çeviri yaptım. Vaktim olduğunca İngilizce'den Türkçe'ye imla ve dil bilgisi kurallarına uygun özenli çeviriler yapmaktayım. Özellikle bu hafta çevirileri en uygun haliyle fiyatlandıracağım. Tercümesini istediğiniz dosyanızı kitapvekitap23@gmail.com adresine gönderip ücret ve teslim zamanına dair bilgi alabilirsiniz. En kısa zamanda yanıtlar, anlaşırsak çevirinize derhal başlarım. Tüm sorularınızı aynı mail adresinden konuşabiliriz. Görüşmek üzere, iyi Temmuzlar. Konu fortunato tarafından (07-01-2014 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
kesinlikle güvenmeyin arkadaşlar. tıp sitelerinde hakkında bol miktarda şikayet var, bu kullanıcı adı altında bir bay bir de bayan kullanıcı çıkıyor, parayı alıp çeviriyi teslim etmediğine yönelik şikayetler ve daha profesyonel biriyle çalışılmasına dair tavsiyeler var bu kullanıcı ile ilgili. çevirileri kendinin yapmadığı ve yine bu tür sitelerdeki başka çevirmenlere yönlendirdiğini de kendim tecrübe ettim, çeviriyi -çevirmen olduğunu bildirmeden- bana yönlendirdi. dikkat!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tıbbi makale çevirisi yapılır (titizlikle ve zamanında) | volkan_as | Mesleki İş İlanları | 7 | 11-15-2020 04:07 |
Uygun fiyata tus kitapları | mpol | TUS Güncel | 3 | 12-11-2012 11:47 |
uygun fiyata özenli tıbbi çeviri | hhndcskn | TEZ / Yayın / Olgu / Seminer | 1 | 11-27-2012 21:31 |
Tıbbi Çeviri İngilizce-Türkçe | sezaiunlu | Mesleki İş İlanları | 0 | 09-14-2012 01:29 |