![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İNGİLİZCE ÇEVİRİ KILAVUZU
A Guidebook for English Translation Yrd. Doç. Dr. İsmail Boztaş Prof. Dr. Ahmet Kocaman / Ziya Aksoy Çeviride temel sorunlar Tümce yapılarına göre düzenlenmiş çeviri örnekleri Tümceden metin çevirisine doğru gelişen çeviri yöntemi Başlangıç, orta ve ileri düzeye uygun çeviri örnekleri Basın dili ve dilin öteki kesitlerinden örnekler Çeviride yalınlık, açıklık ve tutarlılık Noter, ihale, iş mektubu çevirileri 3600 kelimelik Türkçe-İngilizce temel sözlük http://rapidshare.com/files/23873383...ation.doc.html ...umarım becerebildim..?!?
![]() |
#2 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet eline sağlık
![]() şimdi bu linkin indirilme sınırı 10 kişi ile kısıtlı... bittiğinde ben tekrar yüklicem .. şimdi indiriyorum kendime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Popüler Üye
![]()
..ok..
![]()
![]() |
#4 |
Popüler Üye
![]()
ok..öğrendim ben bu rapid olayını...2200 + 1700 en sık kullanılan ingilizce kelime,okunuşu ve anlamlarıyla birlikte...onu da yüklim mi..??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
İNGİLİZCE ÇEVİRİ KILAVUZU
A Guidebook for English Translation indirilmiyor ..yardımcı olurmusunuz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Görüntülü TUS İngilizce Dersi 1 | steTUSkop | Yabancı Dil ve TUS | 12 | 05-25-2010 11:25 |
Görüntülü TUS İngilizce Dersi 2 | steTUSkop | Yabancı Dil ve TUS | 3 | 01-02-2010 18:36 |
Gazi, İngilizce tıp eğitimine başlıyor | steTUSkop | Tıp Fakülteleri | 1 | 09-24-2009 12:01 |
Tıp kontenjanları arttı, yeni İngilizce Tıp'lar geliyor... | steTUSkop | TIP ÖĞRENCİLERİ | 3 | 08-07-2009 17:16 |