![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bir gitara o kadar tel fazla değil mi?
yazık israf... şaka bir yana bende en sevdiğim klasik eseri ekleyeyim... http://www.dailymotion.com/video/xvg...-dich_creation |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
laracraft ve cisplatin çok teşekkür ederim ruhumu dinlendirdim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yok şaka yapmıyorum,hatta tüm gece sırf bu aryayı dinlediğimde olmuştur...
aslında bach'ın en bilindik eserdir,bir çok filmdede kullanılmıştır.belki sözlerini eklersem anlamı daha iyi anlaşılır... almanca: erbarme dich mein gott, um meiner zähren willen; schaue hier, herz und auge weint vor dir bitterlich. erbarme dich, mein gott, um meiner zähren willen. türkçe: merhamet et tanrım, akan gözyaşlarımın hatrına bak işte, ağlıyor kalbim ve gözlerim huzurunda acı içinde, merhamet et tanrım akan gözyaşlarımın hatrına |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hikmet şimşek'li günlere geri mi döndük ne
![]() ben de beethoven'in ay ışığı sonatını seviyorum ![]() ![]() ![]() sanırım hikayesinin bunda etkisi var ![]() http://www.izlesene.com/video/nostal...rd-love/558469
![]() |
#7 | |
Popüler Üye
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Popüler Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Popüler Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Popüler Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|