![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Branş / Klinik Tanıtım Rehberi Temel ve Klinik Bölümler hakkında sorular, klinikleri tanıyalım v.s... |
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 410 ![]() ![]() |
![]()
Ortopedi hakkındaki düşünceleriniz neler.Genelde bayanların tercih etmemeli denilen bu yer bayanlar için uygun mu.
![]() |
#2 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ortopedi gercekten bence erkeklere daha cok yakisiyor am ben bir kac oyle oropedici erkek doktorlar taniyorum yemin ederim onalrdan daha cok seyler bilyiorum diye dusunuyorum bazen
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bilgiden ziyade güç ve kuvvet gerektiren de bir bölümdür ortopedi..bir bayan yazmayı düşüünüyorsa bence iyi araştırmalı gidip görmeli hatta neler yapıldığını mevcut asistanlarla konuşmalı ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kırık bir bacağı stabilize ederken karşındaki hastanın bağırmasına dayanabilen bir bayan bence ortopedist olabilir..tercih meselesi tabii
![]()
![]() |
#5 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 410 ![]() ![]() |
![]()
[QUOTE=bturkuaz;18195]kırık bir bacağı stabilize ederken karşındaki hastanın bağırmasına dayanabilen bir bayan bence ortopedist olabilir..tercih meselesi tabii
![]() bağırmayan hasta mı var sanki annesi ağlayan bebeklerden daha iyidir.Pediatriyi gördükten sonra.... bağırması önemli değil bence ..Byayanlar her alanda olmalı bence erkekler aman bayan yapamaz deyip cerrahiden soğutuyorlar sanki kendileri çok iyler bu işte...
![]() |
#6 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 430 ![]() ![]() |
![]()
Cerrahpaşa ortopedide şu anda 2 tane bayan asistan var, biri 1 diğeri 2 yıllık asistan neredeyse. Gayette memnunlar konuştuklarından anladığım kadarıyla. Bizim ortopediyi eylülde yazan bir erkek hem de Cerrahpaşa çıkışlı olmasına rağmen istifa etti. İstedikten sonra herşey mümkün bence.
![]() |
#7 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uludağ ortopedide bir bayan arkadaşım var,halinden memnun..
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|